حالت مطالعه
پشت بازو دستگاه دیپ، مثل حرکت پشت بازو دیپ بین دو نیمکت یا پشت بازو دیپ به صورت عمودی، حرکتی ویژه عضلات پشت بازو یا سه سر بازویی است. استفاده از دستگاه (که در آن کمر به پشتی دستگاه تکیه داده می شود) باعث می شود تا بدن صرفاً از عضلات پشت بازو برای حرکت دادن وزنه استفاده کند. بنابراین، این حرکت در مقایسه با سایر دیپ ها این مزیت را دارد که در آن تنها عضلات پشت بازو فعال می شوند و نه سینه و جز آن. از آنجایی که این حرکت نیازمند تکنیک و قدرت زیادی نیست، افراد مبتدی نیز می توانند آن را انجام دهند. سعی کنید وزنۀ بسیار سنگینی در این حرکت به کار نبرید، زیرا این حرکت تک مفصلی، صرفاً قدرتی نسیت و به تمرکز زیادی نیاز دارد.






- اگر آرنج دستتان آسیب دیده است یا درد دارد، بهتر است که این حرکت را انجام ندهید.
- هرگز آرنج دست خود را در انتهای حرکت (بخش انقباض) قفل نکنید.
- سعی کنید از وزنه های معقول تری برای این حرکت استفاده کنید.
- اگر قصد دارید این حرکت را با وزنه های سنگین بزنید، یکباره وزنه های خود را افزایش ندهید و سعی کنید به تدریج و در طول زمان این کار را انجام دهید.
- در این تمرین، نمی توان از یار تمرینی استفاده کرد. بنابراین، سعی کنید تا وزنه ای انتخاب کنید که خود بتوانید از پس آن برآیید. همچنین، اگر وزنه سنگینی انتخاب کردید، می توانید تعداد تکرار را تا ناتوانی انجام دهید و بعد وزنه دستگاه را کم کنید و تکرارهای باقیمانده را ادامه دهید.
- اگر در اجرای حرکت مشکل داشتید، حتماً از یار کمکی یا مربی باشگاه، کمک بخواهید.