باورهای اشتباه بدنسازی

حالت مطالعه
عکس کاور باورهای نادرست بدنسازی

در این مقاله، ۱۰ باور نادرست بسیار رایج در دنیای بدنسازی را بررسی می کنیم.

اشتباه اول: عضله وقتی کار نکند، به چربی تبدیل می‌شود.

همان‌طور که می‌دانید، سلول‌های عضلانی و چربی با هم فرق دارند و به هیچ عنوان نمی‌توان این سلول‌ها را به یکدیگر تبدیل کرد. درست مثل این می‌ماند که بخواهید سنگ را به چوب تبدیل کنید. این کار نشدنی است.

اشتباه دوم: بعد از ظهر بهترین زمان تمرینه

نه تنها بعد از ظهر، بلکه هیچ زمانی، بهترین زمان تمرین نیست. بهترین زمان تمرین، زمانی هست که به آن عادت دارید و در آن راحت و در اصطلاح سرحال هستید.

اشتباه سوم: کششی قبل از تمرین از آسیب به بدن جلوگیری می‌کند

در واقع باید بدانید که انجام کششی قبل از تمرینات قدرتی می‌تواند باعث کاهش قدرت و در نتیجه احتمال افزایش آسیب عضلانی شود. بنابراین، بهتر است کششی را بعد از تمرین یا در جلسه‌ای جدا از تمرین با وزنه انجام دهید.

اشتباه چهارم: چربی سوزی موضعی واقعیت دارد

چربی سوزی موضعی تنها به روش‌های جراحی امکان‌پذیر هست که در موارد حاد و خاص انجام می‌شود. بگذارید خیال‌تان را راحت کنم، با ورزش و رژیم غذایی، چربی‌های تمام بدن‌تان کاهش پیدا می‌کند، نه فقط قسمتی خاص از بدن.

اشتباه پنجم: ترازو پیشرفت را نشان می‌دهد

ترازو به هیچ عنوان ابزار مناسبی برای تعیین پیشرفت ورزشکاران نیست. چون نمی‌تواند فرق بین عضله و چربی را تشخیص دهد. پس هرگز برای سنجش پیشرفت خود، از ترازو استفاده نکنید. به جای آن از دستگاه های ترکیب بدنی گوناگون استفاده کنید که امکان تعیین دقیق چربی و عضله را فراهم می‌کنند.

اشتباه ششم: وزنه زدن باعث حجیم شدن بدن زنان می‌شود

زنان اگر برای سلامتی و تناسب اندام تمرین کنند و از وزنه‌های سنگین و داروهای استروئیدی استفاده نکنند، هرگز نمی‌توانند بدن حجیمی بسازند. بنابراین، بدون نگرانی و برای سلامتی و تناسب اندام خود، تمرین با وزنه را در دستور کار خود قرار دهید. بدانید که انجام تمرین مقاومتی در زنان، از مردان حیاتی‌تر است.

اشتباه هفتم: برای تمرین حتماً باید به باشگاه مراجعه کرد

شما می‌توانید در هر مکان و هر زمانی، تمرین مقاومتی را انجام دهید. نیازی به دمبل و هالتر نیز ندارید. می‌توانید حرکت‌های با استفاده از وزن بدن را انجام دهید. بنابراین، دیگر بهانه‌ی نبود باشگاه و تجهیزات را کنار بگذارید و خیلی زود تمرینات خود را با توجه به تجهیزاتی که دارید و همچنین بهره‌گیری از خلاقیت خود در طراحی و پیاده‌سازی حرکت‌های ورزشی شروع کنید.

اشتباه هشتم: هر چه بیشتر عرق کنم، یعنی تمرین بهتری داشته‌ام

تعریق زیاد هنگام تمرین، خیلی خوبه و نشان‌دهنده‌ی سیستم فیلترکننده‌ی قوی بدن شما است. اما نباید از آن به عنوان یک تمرین خوب یاد کرد، چرا که بعضی از افراد به طور ژنتیکی تعریق زیادتری دارند. بنابراین، برای تعیین مؤثر بودن تمرین خود، به شاخص‌های بهتری مثل انجام درست تمام ست‌ها و حرکت‌های تمرین اشاره کنید.

اشتباه نهم: نوشیدنی ورزشی بهترین راه آبرسانی هست

معمولاً نیازی به خوردن نوشیدنی ورزشی هنگام تمرین با وزنه نیست، چون معمولاً ورزشکاران این رشته زیر یک ساعت و نیم تمرین خود را انجام می‌دهند و اغلب تعریق کمی دارند. اما، اگر زیاد عرق می‌کنید و تمرین‌تان به درازا می‌کشد، خوردن نوشیدنی‌های ورزشی که املاح و مواد معدنی را به بدن می‌رسانند، ضرورت پیدا می‌کند.

اشتباه دهم: درست بعد از تمرین باید پروتئین بخورم

اگر در طول روز میزان کافی از پروتئین دریافت می‌کنید، دیگر نیازی به خوردن پروتئین بلافاصله بعد از تمرین نیست. در کل، سعی کنید، روزانه، میزان کافی از پروتئین‌ها و مواد غذایی بخورید، خیلی به زمان مصرف آن‌ها حساس نباشید و بیشتر به رساندن میزان کافی از آن‌ها به بدن تمرکز کنید.

اگر در داشتن یک رژیم غذایی مناسب که برای سلامتی شما مفید است دچار مشکل شده اید، با آقای بدنساز تماس بگیرید تا بهترین برنامه ها و مشاوره های تغذیه ای را تجربه کنید. می توانید در کنار رژیم غذایی، برنامه های تمرینی نیز اجرا کنید تا هر چه زودتر به بدنی سالم و زیبا برسید. منتظر تماس شما هستیم. 

دریافت برنامه تماس با آقای بدنساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *